آرشیو،موزه و تالار - مرکز مطالعات تاریخی
تالارها
1.تالار اسناد:
یکی دیگر از اهداف تأسیس مرکز مطالعات تاریخی دانشگاه، بصری سازی اسناد هویتی دانشگاه و دانشکدههای اقماری آن میباشد که برای این منظور اسناد جمع آوری شده در بایگانیهای راکد و چهارپایگاه اصلی طبقه بندی شدند. پس از مطالعه و بررسی باتوجه به فضای فعلی مرکزمطالعات تاریخی تعدادی از این اسناد منتخب، چاپ و برای بازدید عموم آماده گردیده اند. اسناد این تالار شامل بخشهای زیر میباشد:- رؤسای ادواری دانشگاه
- اسناد دانشکده علوم کرمانشاهان
- اسناد دانشکده تربیت دبیر سنندج
- اسناد دانشکده دامپروری ایلام
- اسناد دانشکده پزشکی کرمانشاه
2. تالار افتخارات
دانشگاه رازی از بدو تأسیس تاکنون مهد پرورش اساتید و بزرگان در عرصه علم و دانش در سطوح بین المللی و ملی و حتی منطقهای بوده است که زندگینامه و شرح فعالیتها و اقدامات آنها می تواند الگو و چراغ راهی برای آیندگان باشد. مرکز مطالعات تاریخی دانشگاه در راستای رسالت خود در حفظ و معرفی هویت دانشگاه به عنوان بزرگترین نهاد علمی غرب کشور و همچنین پیرو نامه مورخه 31/02/1401 به شماره 49015/11 وزارت عطف مبنی و صورتجلسه 01/06/1401 به شماره 24839 بر تأسیس تالار افتخارات دانشگاه، اقدام به راه اندازی این بخش نمود که در مورخه 09/02/1402 با حضور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مسئولان کشور و استانی افتتاح گردید.این تالار در چند بخش به شرح زیر و به صورت فیزیکی و مجازی تأسیس و در حال تکمیل می باشد:
- بخش دانشمندان و نخبگان پراستناد و 1% برتر جهان دانشگاه رازی
- بخش دانشمندان و نخبگان پراستناد و 2% برتر جهان دانشگاه رازی
- بخش پژوهشگران و برگزیدگان برتر جشنواره های بین المللی
- بخش برگزیدگان ملی
- بخش برگزیدگان منطقه ای، استانی، دانشگاهی
در بخشهای مذکور شرح حال افراد پس از مطالعه پروندههای کارگزینی و مصاحبه با آن ها به صورت مختصر نگارش یافته و سپس گزیدهای از احکام اجرایی و افتخارات علمی، تندیس ها و تقدیرنامه ها به صورت تابلو و ویترین به نمایش درآمده است.
هدف از ایجاد این تالار که بازدید از آن برای عموم افراد و با هماهنگی قبلی امکان پذیر میباشد، بصری سازی دستاورهای علمی نام آوران دانشگاه، ایجاد انگیزه برای جوانان پاسداشت خدمات بزرگان این دانشگاه است.